Alueen karvakoita

Koordinaattori Kemi, Simo, Ylitornio ja Tornio Päivi Nevanperä, Karva-Kaverit Muohta ja Anni (Kemi)

 Muohta 05/2011 suomenlapinkoira.

Kiltti ja lempeä kotikoira, joka rakastaa kaikkia ihmisiä, eikä kyllästy koskaan rapsutuksiin. Tulee myös kissojen kanssa toimeen.

Muohta aloitti Karva-Kaveri -toiminnan keväällä 2013 ja on vieraillut vanhusten ja kehitysvammaisten palvelutaloissa, koulussa, erilaisissa tapahtumissa ja lukukoirana Kemin kirjastossa.

Anni on loppukesästä 2015 syntynyt löytökissa, joka pentuna toimitettiin sisarustensa kanssa Merilapin eläinsuojeluyhdistyksen suojiin. Sitä kautta Anni sitten tuli minulle ja on osoittautunut ihmisrakkaaksi ja kiltiksi kissaksi. Anni testattiin Karva-Kaveriksi 8 / 2016.

Ohjaajana toimii Merilapin alueen (Kemi, Tornio) koordinaattori Päivi Nevanperä.

lukukoiraMuohta ja Päivi1Muohta Anni - Facebook14107830_1174884782573869_5115765746138217409_o

Koordinaattori Keminmaa, Tervola Virpi Kirkinen, Karva-Kaveri Tiiti (Keminmaa)

Tiitin ohjaajana toimii Merilapin Keminmaan alueen koordinaattori Virpi Kirkinen.

 

suomenlapinkoira Tiiti O. Virpi Kirkinen

Kemi

Ohjaaja Karoliina, Karva-Kaveri Alma

05/14, Parsonrussel- / Kiinanharjakoiraseikoitus. Alma on ihmisrakas ja hellyydenkipeä touhupakkaus. Välillä uudet asiat saattavat tätä tyttöä pelottaa, mutta yleensä se suhtautuu innokkaalla touhotuksella uusiin tilanteisiin. Keskittymiskyky ei ihan vielä ole Alman parhaita puolia, mutta rapsutuksista se kyllä jaksaa nauttia. Ulkoillessa Alma tervehtisi kaikkia vastaantulijoita, ja eteenkin lapset ovat sen mielestä ihan ykkösjuttu! monirotuinen Alma O. Karoliina PaasoKaroliina ja Alma1Hilla ja Alma1

Ohjaaja Lia, Karva-Kaveri Pössi

Lia ja 05/2014 syntynyt karkeakarvainen Parsonrusselinterrieri “Pössi” tulivat Saksasta Suomeen. Siksi Pössi seuraa käskyt saksaksi ja suomeksi, koska käsimerkit ovat aina samoja. Pössi on energinen ja iloinen uroskoira, joka on kotona koulutettu sohvaperunaksi. Siellä asuu myös hänen puoliveli „Tollo“. Ulkona pikkuinen haluaa tervehtiä kaikkia – ihmisiä, kissoja, lintuja, oravia jne. Hän toimii Kemi – Keminmaa – Tornio – Simo alueella. Pössi kulkee aina kieli pitkällä häntää heiluttaen.

parsonrusselinterrieri Pössipössi1pössi220160528_135304a

Ohjaaja Heta, Karva-Kaveri Nalle

Suomenlapinkoira Nalle, O. Heta Salmivirta

Ohjaaja Elina, Karva-Kaveri Bongo

Bongo - Facebook

Ohjaaja Henna-Riikka, Karva-Kaveri Irma

Irma - Facebookirma-metsa-perhet

Ohjaaja Heini, Karva-Kaveri Muohta

muohta-heini

Ohjaaja Eeva-Liisa, Karva-Kaveri Lyyti

Borderterrieri Lyyti,Merilappi

Ohjaaja Virpi, Karva-Kaveri Mahla

Samojedi Mahla, Ohjaaja Virpi Jänkälä Merilappi

Ohjaaja Seija, Karva-Kaveri Teppo

Dandie dinmondinterrieri Teppo, Ohjaaja Seija Kairento Merilappi

Ohjaaja Päivi, Karva-Kaveri Valo

Vehnäterrieri Valo, Ohjaaja Päivi Muranen Merilappi

Ohjaaja Heidi, Karva-Kaveri Hilla

Hilla, monirotuinen. Synt:03.12.2015,tyttökoira, Keminmaalta. Aina mukana kaikessa. Sosiaalinen ja kaikkien kaveri ja energia- pakkaus. Osaa myös keskittyä ja rauhoittua tilanteen mukaan. Harrastuksina rally-toko, peltojälkeä, match showt sekä erilaiset temput mitä tehdään ja harjoitellaan kotona .Liikkuminen luonnossa ja pitkät lenkit on meidän lempi puuhaa.Iloinen koira ja tykkää rapsutuksista, osaa antaa hyvän mielen ja rakkautta. Karva-Kaveri toiminta aloitettiin helmikuussa 2016.

Monirotuinen Hilla O. Heidi Niininenhilla-lukukoira

Ohjaaja Hannele, Karva-Kaveri Osmo

Osmo

 

Keminmaa

Ohjaaja Laura, Karva-Kaveri Nita

on 2012 kesällä syntynyt sekarotuinen narttukoira. Rotuja löytyy; suomenlapinkoira ja saksanpaimenkoira. Sisätiloissa Nita on oikein lempeä ja hellyydenkipeä, mutta ulkona taas vaistot heräävät sen verran että keskittyminen on välillä haastavaa ja Nita olisikin menossa vähän joka suuntaan.

 Nita

Ohjaaja Pirjo, Karva-Kaveri Pinja

karkeakarvainen mäyräkoira Pinja O. Pirjo Vakkala-001Pirjo + PinjaPinja1

Ohjaaja Kati, Karva-Kaveri Tiiti

suomenlapinkoira Tiiti O. Virpi Kirkinen20160420_175500

Ohjaaja Laura, Karva-Kaverit Muusa ja Elli

villakoira Muusa O. Laura ValtaBredlingtoninterrieri Elli, Keminmaa

 

Ohjaaja Marjo, Karva-Kaveri Boris

boris

Ohjaaja Merja, Karva-Kaveri Piiku

Piiku (synt. 28.01.2015) on sosiaalinen ja rakastaa rapsutuksia yli kaiken. Viralliselta nimeltään tämä karvakaveri on Petäjämaan Piikuli. Erikoistaitona Piikulla on pennusta lähtien ollut takajaloilla käveleminen ja tanssiminen.

piiku1 piiku2

 Ohjaaja Päivi, Karva-Kaveri Sulo

Cainterrieri Sulo, Ohjaaja Päivi Kivioja Merilappi

Ohjaaja Riitta, Karva-Kaveri Molly

Cavalier kingcharlesinspanieli Molly, Ohjaaja Riitta Männikkö Merilappi

 

Tornio

Ohjaaja Lea, Karva-Kaveri Chikka

Amaya kutsumanimi Chikka s. 13.01.2013. Chikka on kermanvaalea suomenlapinkoira ja tuli meille Enontekiön Hetasta. Luonteelta niin rauhallinen, ystävällinen ja kaikkien kaveri. Lapinkoira on myös monipuolinen koti ja-harrastus kaveri. Olemme käyneet viikottain säännöllisesti koirakoulutuksissa ja Chikka on suorittanut palveluskoirien BH kokeen tottelevaisuusosin syksyllä-15. Olemme myös käyneet Pellossa lammas- ja poropaimennuksessa. Karva-Kaveriksi pääsimme helmi 2015 ja olemme ahkerasti vierailleet lasten ja nuorten parissa päiväkodeilla ja kouluilla sekä tapahtumissa. Chikkan vahvuus on juuri rauhallisuus, joten ei tarvitse kyllä jännittää vierailujen aikana vaan nauttia vuorovaikutuksesta ja yhdessäolosta. Chikka toimii lukukoirana Tornion kirjastossa.  Chikkan ohjaajana toimii Lea. Lea on työskennellyt erityisopettajana varhaiskasvatuksessa ja nyt hänellä on eläkkeellä aikaa touhuta lasten ja Chikkan kanssa.

Chikkan esittely12308533_1009097972462903_2746619715801677857_n

Ohjaaja Emmi, Karva-Kaveri Kerttu

 kerttu

Ohjaaja Pirjo, Karva-Kaverit Niehku ja Kiisa

Niehku, paimensukuinen lapinkoira; synt. 23.03.2012 On luonteeltaan vilkas ja joskus malttamaton. Rakastaa rapsutuksia yli kaiken; sitä tarvitsee vain katsoa, niin se on jo istumassa jalan vieressä ja pukkaamassa kuonollaan tai huiskaisemassa tassullaan vaatien huomiota. Nauttii patikoida perheensä kanssa sekä juosta vapaana metsässä. Helmikuussa 2016 aloitimme Karva-Kaveri toiminnan.

suomenlapinkoira Niehku O. Pirjo Kaisko-001 Niehku
kiisa Kiisa

Ohjaaja Iiris, Karva-Kaveri Unna

Unna, paimensukuinen lapinkoira; synt. 10.01.2008 On luonteeltaan rauhallinen ja viisas. Ei ole tuppaantuja, mutta tutustuttuaan ihmisiin, nauttii rapsutuksista ja halauksista. Nauttii esiintymisestä, sillä se osaa erilaisia temppuja, joita ovat muuan muassa kieriminen, oikean ja vasemman tassun antaminen pyydettäessä sekä pallon hakeminen. Nauttii patikoida perheensä kanssa sekä juosta vapaana metsässä. Helmikuussa 2016 aloitimme Karva-Kaveri toiminnan.

suomenlapinkoira Unna O. Iiris Paukkunen-001

Ohjaaja Päivi, Karva-Kaverit Hilla ja Mila

Hilla on ilonen,  mutta rauhallinen ja lempeä Samojedi. Se on aina rapsutuksia vailla ja rakastaa kaikkia ihmisiä, erityisesti lapsia. Muun karvakaveritoiminnan ohella Hilla toimii myös lukukoirana Tornion kirjastossa. Talvisin se vetää rekeä koiravaljakossamme. Se on valjakkomme voimanpesä.

Hilla1Hilla ja Alma1Hilla2 Mila - Facbook

Ohjaaja Sari, Karva-Kaveri Halla

Pohjanpystykorva Halla, O. Sari Vähä

Ohjaaja Maria, Karva-Kaveri Iina

Monirotuinen Iina, O. Maria Koivumaa

Ohjaaja Auli, Karva-Kaveri Sylvi

Sylvi

Ohjaaja Jenni, Karva-Kaveri Ava

Kultainennoutaja Ava, ohjaaja Jenni Ponkala Merilappi

Tervola

Ohjaaja Katja, Karva-Kaverit Ebba, Yeti ja Miska

Ylitornio

Ohjaaja Riikka, Karva-Kaveri Sara

sara867

Simo

Ohjaaja Aino, Karva-Kaveri Santra

Kääpiösnautseri Santra, Ohjaaja Aino Simoska Merilappi