Muohta – ohjaaja Päivi

Meillä on toiminnassa mukana useita pitkän linjan vierailijoita. Toiminnassa tärkein asia on toimia lemmikkien ehdoilla. Yksi näistä pitkän linjan vierailijoista on Muohta, joka ohjaajansa Päivin kanssa on vieraillut säännöllisesti yli 7 vuoden ajan. Muohtan hyvin ansaitut eläkepäivät alkavat syksystä 2020.
”Muohta tuli mukaan toimintaan reilu 7 vuotta sitten (huhtikuussa 2013).
Se on vieraillut useissa vanhusten palvelutaloissa, kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien asumisyksiköissä, kouluissa sekä päiväkodeissa. Erilaisissa tapahtumissa Muohta on ollut mukana rapsuteltavana, mutta myös vetämässä lapsia vankkureissa. Lukulemmikkitoiminnan se aloitti tammikuussa 2016 ja on käynyt jopa viidessä eri kirjastossa kuuntelemassa lasten lukemista.
Viime aikoina Muohta ei ole enää niin innokkaasti ottanut kontaktia vieraisiin ihmisiin. Se käy kohteliaasti tervehtimässä jokaista, mutta peruuttaa sitten pois paikalta. Tämän takia Muohta saa nyt jäädä kotiin viettämään leppoisia eläkepäiviä. Mukavia vierailuhetkiä kaikille muille Karva-Kavereille.”
Iso kiitos Muohtalle näistä 7 vuodesta, onnellisia eläkepäiviä

Muohta 05/2011 suomenlapinkoira. Kiltti ja lempeä kotikoira, joka rakastaa kaikkia ihmisiä, eikä kyllästy koskaan rapsutuksiin. Tulee myös kissojen kanssa toimeen. Muohta aloitti Karva-Kaveri -toiminnan keväällä 2013 ja on vieraillut vanhusten ja kehitysvammaisten palvelutaloissa, koulussa, erilaisissa tapahtumissa ja lukulemmikinä Kemin kirjastossa.

Muohta1

Muohta2

Muohta & Päivi

Muohta5

Muohta4

Muohta & Heini

Muohta7

  Matti Suopajärvi

Muohta6

Muohta3

Column 4

..

  MUOHTA LUKULEMMIKKINÄ   

Muohta8

Muohta9

Muohta10

Muohta11

Muohta12

Muohta13

Muohta14

Column 4